چگونه سخنرانی ماهر شویم

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_imageframe image_id=”623|medium” max_width=”” style_type=”” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”liftup” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://zemzemeyezendegi.com/wp-content/uploads/2020/08/Joel-Osteen-5-300×200.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

سخنران بودن و سخنرانی کردن کاری هیجان انگیز  و در عین هیجان انگیز بودن سخت است.

زمانی که به عنوان یک مخاطب بر روی صندلی مینشینیم و سخنرانی فردی را میبینیم فکر می کنیم که روی سن ایستادن و برای جمعیتی صحبت کردن کاری ساده است که بیشتر به یک تفریح می ماند

در حالی که اگرروزی  قرار باشد خودمان در ان جایگاه بایستیم و سخنرانی کنیم  متوجه استرس و هیجانی پرتنش که در ان زمان به سراغمان میاید می شویم و ان زمان است که سخنرانان و شغل ضریفشان و سراسر پیچیده بودن این شغل را درک خواهیم کرد.

در این مقاله قصد داریم به نکاتی بپردازیم که ما را در حرفه ی سخنرانی حرفه ای تر می سازد.

به شما قول می دهم که با خواندن این مقاله وبه کار گرفتن  مطالبی راکه در این نوشته ها  می اموزید از این پس خیلی خلاقانه تر و پرقدرت تر در مقابل حاظرین باایستید و سخنرانی کنید.

  1. داشتن یک الگو

روی صندلی نشسته اید و منتظر هستید که سخنران بیاید و روی سن قرار گیرد.به محض وارد شدن و شروع سخنرانی شما را مجذوب خود می کند.

صدای سخنرانی را از رسانه ای می شنوید و این صدا در قلبتان طنین انداز می شود.

سخنرانی که بیشترین تاثیر از او گرفته اید را به عنوان الگو برای خود قرار دهید.

همیشه به رفتارهایش نوع پوشش او و چگونگی هجرا و برخورد با مخاطبانش توجه کنید و تمام تلاش خود را به کار گیرید که  شما هم مثل او شوید.

  1. در یک رشته متخصص شوید

جمله ی همه کاره و هیچ کاره را همه ی ما شنیده ایم.

بهتر است زمانی که از شما پرسیده می شود در چه زمینه ای سخنرانی ارائه می دهید به یک حیطه که در ان کاملا متخصص هستید اشاره کنید.

یا بهتر است این گونه بگویم در یک مورد تا می توانید مطالعات انجام دهید در همان حیطه یاد بگیرید و برنامه های جدید برای سخنرانی خود خلق کنید.

زمانی که از شما پرسیده شود که در چه زمینه ای سخرانی می کنید و شما عنوان کنید در همه زمینه.شما یگویید چه می خواهید انها دقیقا به شما نگاه همه کاره و هیج کاره را دارند.

  1. در بازاری وارد شوید که رقابت کم است.

رشد کردن در بازاری که تعداد زیادی در ان فعالیت می کنند بسیار کم است.فعالیت در بازاری که ۱۰۰ رقیب دارید خیلی بهتر از بازاری است که ۱۰۰۰نفر در ان مشغول به ارائه خدمات هستند.

اولا در بازاری که اشباع شده شما باید نواوری خیلی  خاص داشته باشید و بتوانید مطالبی را برای سخنرانی خود اماده کنید که برای مخاطبان جدید باشد چون مطالب تکراری که قابل شنیدن نیست و بعد از یک بار ارائه مخاطبانتان شما را به فراموسی خواهند سپرد.

ثانیا بازار کاری که هزاران نفر در ان فعالیت دارند حرفه ای های خود را دارد که نفرات اول در این حوزه بوده اند.و شانس شما برای درخشیدن در ان حوزه بسیار پایین است.

و اما در بازاری که تازه است و عده ای کم در ان فعالیت دارند به مراتب یشتر جا برای درخشیدن و دیده شدن دارد.کافی است که به دنبال مطالب جدید باشید و بر روی همهن مطالب استاد شوید و بهترین راه برای یافتن مطالب جدید مراجعه به سایت های خارجی خوب و یا خواندن کتاب های خوبی که در دنیا نوشته شده ولی هنوز در ایران ترجمه و منتشر نشده است.

با ترجمه و ارائه این مطالب جدید در بازاری با تعداد رقابت کم خیلی زود پله های رشد را بالا خواهید رفت.

  1. پر رنگ کردن نیاز مشتری

مخاطبانی که برای شرکت در سخنرانی شما ثبت نام می کنند نیازمند مطالب شما هستند و امده اند که چیزی یاد بگیرندنیاز انها را پررنگ کنید و در مورد نیاز مشتریانتان مطلب اماده کنیددر باره ی نیاز مشتر ها سوال کنید.دقیقا مشخص کنید که در باره ی همان موضوع صحبت خواهد شد.اگر مشتری نیاز به مشاوره داشت زمانی را برای مشاوره تععین کنید که همه ی این ها برای شما سود به همراه دارد.

  1. بر قله ی اطلاعات تخصص خود باایستید

برای به بهترین تبدیل شدن باید ایستادن بر قله ی اطلاعات تخصصی خود را جز اهدافتان قرار دهید.

برای رسیدن به این مهم باید مطالعه ی زیاد و خوب داشته باشید.مطالعه ی زیاد و خوب شما را در تخصصتان منحصر به فرد می کند.

مطالعه ی پیوسته داشتن منجر به این می شود که مطالب بیان شده همیشه تازه باشند و این تازه بودن مطالب ها مشتریانی مشتاق برای شما به همراه می اورد.مشتریانی که همیشه مایلند در سمینار ها و سخنرانی هایتان شرکت کنند که مبادا مطلبی را در این دوره از جانب شما از دست بدهند.

  1. از ان روی سکه هم استفاده کنید

از عنوان های خوب و جذاب استفاده کنید .عنوانی که مشکلات را خاطرنشان کند و به مخاطب بفهماند که مطالب شما راه حل هایی در خود برای مشکلات ان ها دارد.

عنوان برجسته به جذب مشتری بسیار کمک می کند.

عنوان خود رامانند سر در سینما یا جلد کتاب تصور کنید

با چگونه شروع کنید.

چگونه………تا بتواننید………..

به طور مثال (چگونه فکر کنید تا بتوانید ثروتمند شوید

  1. همیشه شیک لباس بپوشید

چگونه حاظر شدن شما بر روی سن برای مخاطب شما بشیار اهمیت دارد و همین موضوع در نگاه اول در ذهن مخاطبان نقش می بندد.لباس های رسمی بپوشید و به تناسب رنگ لباسهایتان بسیار توجه کنید.از پوشیدن لباس های جیغ با رنگ های تند پرهیز کنید.یک ادکلن خاص داشته باشید که فقط برای شماست و عطر ان همگان را به یاد شما می اندازد.

لبخند به لب داشته باشید و از به کار بردن متن یا شعر طولانی در سخنرانی ها  اجتناب کنید.

شما توجه مخاطبان شما در شروع سخنرانی هایتان در بالاترین قسمت خود قرار دارد پس در هنگامه ی ورود خود همین توجه را همچنان رو به بالا نگه دارید و بهترین خودتان را به مخاطبان نشان دهید تا برای همیشه به عنوان بهترین در ذهنشان نقش ببندید.همیشه بهترین باشید و بدرخشید.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *